Over Pro Liftservice

Monteurs met jaren aan ervaring

De basis van onze ervaring ligt bij Mijnssen Liften. Dit bedrijf was jarenlang een zeer betrouwbare speler in de Nederlandse liftenwereld. Hier werden degelijke producten uit eigen fabriek neergezet, welke een absolute kwaliteit en bedrijfszekerheid garandeerden. In verzorgingshuizen, ziekenhuizen, fabrieken, winkels en uiteraard woningen waren, en zijn nog steeds, deze verschillende liften te vinden. Het bedrijf zette daarbij service op de eerste plek en van daaruit is onze passie voor serviceverlening voortgekomen. 

Wij zijn dan ook de absolute specialist als het om alle door Mijnssen Liften geproduceerde liften gaat.

Niet voor niks ons motto : Denken in oplossingen en doen wat nodig is.

werkplaats en magazijn

Om u als klant het beste van dienst te zijn, hebben we een werkplaats en magazijn van ruim 100 M2. 

Bij een renovatie, of vervanging van onderdelen bewaren we oude, nog functionerende, onderdelen. Zo kunnen we in veel gevallen snel schakelen bij defecten, en alvast een reserve onderdeel monteren om stilstand tot een minimum te beperken. Op deze wijze hebben wij al in diverse situaties een oplossing kunnen bieden.

Uiteraard beschikken we ook over de juiste inkoopkanalen voor nieuwe onderdelen van vrijwel elk fabricaat. Ook werken we hierin samen met collega bedrijven om u het snelst van dienst te kunnen zijn.